Waarom handen

Open je ogen voor handen  - prikkelend interessant!

 

Handen zijn van oudsher voor de hand liggende bronnen om inzicht te krijgen in je eigen karakter, talenten, kwaliteiten, uitdagingen en valkuilen.

Het is je persoonlijke routekaart waarmee je gelijk je voordeel kunt doen.

 

Ben je benieuwd naar het verhaal van jouw handen kom dan voor een analyse of geef je op voor één van de workshops. Het inzicht wat je krijgt zal tot herkenning en verrassing leiden en het mogelijk maken om op een meer bewuste manier in het leven te staan.

 

De stille kracht van handen

Handen zijn de spiegels van lichaam en ziel. Zij geven een blauwdruk van jezelf weer. Handlezen is een van de persoonlijkste methodes om meer over jezelf te weten te komen. Tegenwoordig verwachten we dat alles direct toegankelijk, begrijpelijk en veelomvattend is. Dankzij de digitale wereld en de laatste technische snufjes lijkt de wereld wel erg klein geworden. Toch vraagt het nog evenveel tijd om de wezenlijke gebeurtenissen in ons leven te ervaren en te verwerken: iemand leren kennen, verliefd worden, een geliefde verliezen etc.

 

Mensen hebben nog steeds hulp nodig en zoeken raad voor deze thema's. Dit is waar een handanalyse van belang kan zijn. 

Handanalyse kan ons een duidelijk beeld geven van ons aangeboren karakter, onze behoeften en verlangens. Het kan ons inzicht geven in onze talenten, kwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en mogelijkheden maar ons ook helpen bij onze houding ten aanzien van relaties en gebeurtenissen, creativiteit, communiceren en nog veel meer.