Reviews

(Start juli 2018 vernieuwde site)

Commentaren: 11
  • #11

    Rob Vermeer (maandag, 12 augustus 2019 16:27)

    Je moet er echt even voor gaan zitten om wat er op schrift staat op je in te laten werken. Een knap stukje werk van Janny om een zo uitgebreide handanalyse van je te kunnen maken en als je weet wie je bent, zie je eigenschappen van jezelf naar boven komen die niet uit haar duim zijn gezogen. “Chapeau” Janny, ik heb er nog al lang over gedaan om al jouw schrijfwerk in mij op te nemen, maar ik heb veel dingen gelezen die ik natuurlijk wel wist, maar ook dingen gelezen die bij onderbelicht waren. Dus nogmaals bedankt voor de door jou aangereikte handvaten.

  • #10

    Arno (donderdag, 16 mei 2019 11:24)

    Ik wil je nog graag bedanken voor de leuke en leerzame workshop tenen lezen.
    Toch bijzonder al die herkenbare punten.

  • #9

    Ciska Duivenboden (woensdag, 15 mei 2019 14:45)

    Gezellige, integere, aardig, interessante, vrolijke workshop. Kortom een leuke bijeenkomst. Blij dat ik deze prijs heb gewonnen bij het voetencentrum.

  • #8

    Coby Mesker (dinsdag, 14 mei 2019 21:01)

    Workshop tenen lezen, te leuk! Wat een leuke informatie over je tenen en wat ook nog klopt.

  • #7

    Ingeborg Paardekoper. (dinsdag, 14 mei 2019 20:59)

    Een fijne, interessante avond gehad bij de workshop tenen lezen.

  • #6

    Ellen Buys (dinsdag, 14 mei 2019 20:58)

    Hele interessante info gekregen over mijzelf in de workshop tenen lezen. Duidelijke spontane uitleg met soms ook een vleugje humor.

  • #5

    Linda (maandag, 13 mei 2019 20:29)

    Heel bijzonder hoe Janny een kijkje kan nemen in je ziel door je handen te analyseren. Zij is ontzettend kundig, ik was erg onder de indruk van mijn handanalyse en herkende mezelf hierin. Het is een hele mooie manier van jezelf nog beter leren kennen en inzicht te krijgen in je kwaliteiten en talenten. Ik ga verder op ontdekking bedankt Janny!

  • #4

    Margaret, Manuela, Greetje, Nellie, Anette (dinsdag, 30 april 2019 21:36)

    Via het 'voetencentrum' te Noordwijk hebben wij een workshop tenenlezen gewonnen. Wij hebben deze workshop op 30 april bij Janny gevolgd. Ieder van ons heeft deze workshop als heel positief ervaren. Heel interessant wat er allemaal van onze tenen is af te lezen. Een heel boeiende workshop, zeker een aanrader om eens te volgen.

  • #3

    Jet Vermeer (vrijdag, 19 april 2019 09:39)

    Ik vind het bizar dat je hele leven beschreven staat in je handen. En ook dat ik me hier volledig in herken; mijn valkuilen, talenten, karakter en nog onbetreden terreinen, waar zeker een uitdaging ligt. Ook confronterend, aspecten waar ik niet zo trots op ben, maar waar zeker aan gewerkt mag en kan worden. Kortom, mij is een handleiding gegeven waar ik zeker mee aan de gang ga.
    Dankjewel Janny voor de liefdevolle manier waarop mijn handlezing tot stand is gekomen en wie weet over een aantal jaren de tweede.

  • #2

    merel vermeer (donderdag, 18 april 2019 18:31)

    Een hele bijzondere ervaring, om zo een gedetailleerde beschrijving van zoveel aspecten uit je leven uit je handen te kunnen lezen.
    Het heeft me weer nieuwe inzichten gegeven ,erkenning en een enorm gevoel van vrijheid, en inzicht in de mogelijkheid om het anders te doen. Dankjewel Janny! voor de liefdevolle manier waarop je mijn handanalyse op papier hebt gezet

  • #1

    Saar (woensdag, 12 september 2018 13:12)

    Wat een mooie spannende ervaring was mijn handanalyse.
    De analyse is zo treffend, het heeft mij verbaast wat er in handen te lezen staat en hoe dat klopt.
    Het heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven: (zelf)vertouwen, (h)erkenning van mijn talent en kracht, en mijn valkuilen.
    Het is een mooie inspirerende spiegel die je voorgehouden wordt.
    Ik heb het als heel prettig ervaren om het verslag samen met Janny persoonlijk te bespreken.